Skip to main content

Wandelen

De start en finish vind plaats aan het sportcomplex Kampong.


Algemene informatie

Er wordt een prachtige wandelroute georganiseerd. De tocht gaan door de natuur in de nabije omgeving van Zeist en/of door de polderlandschappen.

De lange looproute wordt dit jaar met medewerking van Jan van Lierop (DVOM Utrecht) opgezet.

De korte route deelnemers mogen op basis van de fietsknooppunten zelf een route bepalen.

De deelnemers voor de langere afstanden starten uiterlijk om 08.30 uur, omdat zij anders veel te laat weer terug zijn op Kampong. De korte afstand kan gewoon om 09.30 uur starten.

Het opbergen van privé spullen tijdens het wandelen kan in een afsluitbare ruimte. Dit zal ter plaatse worden aangegeven.  Na afloop van het wandelen kan men zich verfrissen/douchen in de kleedkamers van sportcomplex Kampong.  Het sportonderdeel wandelen valt onder de verantwoordelijkheid van bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reglement

  • Alle deelnemers melden zich bij de uitgiftetafel bij het sportcomplex Kampong.
  • Bij extreem hoge temperaturen (boven 25 graden) zal de organisatie de routes aanpassen aan de omstandigheden.
  • Pas je kleding in ieder geval aan al naar gelang de weersomstandigheden.

Meer informatie: Sportcomplex Kampong

In het inschrijfformulier op de site kan je aangeven dat je ook mee wilt doen aan het gezamenlijke eindspel Expeditie Robinson en dat begint om 14.00 uur op sportcomplex Kampong. Je kunt je ook nog op de dag zelf aanmelden.

 

Denk
Doe
Duurzaam

Het Rijk werkt aan een duurzame bedrijfsvoering: groen, circulair, sociaal en innovatief. En dat is hard nodig. Diverse voorbeelden van extreme hitte tot hevige watersnood laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem is, maar nu plaatsvindt.