Skip to main content

Salsa & Bachata dansen

Het onderdeel Salsa & Bachata dansen wordt gehouden in sportcomplex Kampong.


Inschrijven doe je via de website en je kunt dan aangeven in welke ochtend- en/of middagsessies je wilt deelnemen.
Maar let op: Vol is Vol.

Leer mooie moves!

Tijdens deze Salsa en Bachata Workshop leren we je op een leuke manier de basispassen van dansen. Je leert al een stukje choreografie in een half uur. Maak kennis met Salsa en Bachata en leer mooie moves tijdens een workshop! Je zult besmet worden met het dans virus en er ten volle van genieten.

Docenten zijn Duncan Hulstede en Lynsey Melger.

In het sportcomplex zijn meerdere sportmasseurs van het Nederlands Genootschap van Sportmasseurs (SMTA) aanwezig, die een opgelopen blessure ter plekke behandelt en ook kan adviseren over een eventuele verdere behandeling. Ook kun je bestaande blessures laten intapen.

Salsa & bachata dans workshop

Expeditie Robinson

Bij de inschrijving kan je je ook gelijk opgeven voor Expeditie Robinson. Je kunt dan alsnog mee kunt doen aan het gezamenlijke eindspel vanaf 14.30 uur. Je kunt je ook nog op de dag zelf aanmelden.

Locatie:
Sportcomplex Kampong

Denk
Doe
Duurzaam

Het Rijk werkt aan een duurzame bedrijfsvoering: groen, circulair, sociaal en innovatief. En dat is hard nodig. Diverse voorbeelden van extreme hitte tot hevige watersnood laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem is, maar nu plaatsvindt.