Skip to main content

Kanoën

Allereerst aanmelden bij de inschrijftafel in het clubgebouw van Kampong. Aldaar wordt een armband uitgedeeld en (indien van toepassing) de maaltijdbon. Daarna 10 min. wandelen van Kampong naar de Rijnstroom.


Start

Het onderdeel Kanoën start vanaf Botenverhuur Rijnstroom aan de Weg naar Rhijnauwen (vlak bij Sportcomplex Galgenwaard) en er zijn diverse routes op de wateren rondom Utrecht uitgezet.
Inschrijven doe je via de website en je kunt dan aangeven of je in een 1-persoons, 2-persoonskano of een 5-persoonsroeiboot wilt gaan varen.

Lekker kanoën door de gezellige Utrechtse Grachten of varen langs de Werfkelders. Houdt u meer van de rust? Ga dan lekker varen door de natuur van de Amelisweerd of Rhijnauwen.

Onderweg kunt u aanmeren bij een van de vele picknickvelden langs het water, of lekker lunchen bij de Veldkeuken. Als u liever een pannenkoek wilt kunt u doorvaren naar Theehuis Rhijnauwen. Dit is ongeveer een uur varen vanaf de Rijnstroom.

Expeditie Robinson

Bij de inschrijving wordt voor het eerst de mogelijkheid geopend om als dit onderdeel al vroeg in de middag voor jou is afgelopen (ligt aan de hoeveelheid wedstrijden/aantal deelnemers)
je alsnog mee kunt doen aan het gezamenlijke eindspel vanaf 14.30 uur op sportcomplex Kampong: Expeditie Robinson. Zowel als team als individueel. Je kunt je ook nog op de dag zelf aanmelden.

Denk
Doe
Duurzaam

Het Rijk werkt aan een duurzame bedrijfsvoering: groen, circulair, sociaal en innovatief. En dat is hard nodig. Diverse voorbeelden van extreme hitte tot hevige watersnood laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem is, maar nu plaatsvindt.