Skip to main content

Golfen

In 2024 is Golf weer onderdeel van de Sportdag JenV: vlak bij het sportcomplex van Kampong ligt de golfbaan De Utrechtse.


Wil je kennismaken met de golf sport? Er is in 2024 opnieuw de mogelijkheid om een clinic te volgen voor deelnemers die nog geen ervaring hebben met Golf en die daar graag gebruik van willen maken.

Golfbaan De Utrechtse

Het complex van Golfbaan De Utrechtse ligt aan de Heemsteedseweg 32a, vlakbij de A27, ten zuiden van Utrecht. De Utrechtse is een actieve vereniging, met meer dan 500 leden, die al bijna 40 jaar bestaat. Het zonnige terras heeft prachtig uitzicht op kasteel Heemstede en natuurlijk op hole 9 zodat je de binnenkomende flights kunt bewonderen

De Utrechtse beschikt over:

  • Een 9 holes wedstrijdbaan
  • Een 9 holes par 3 baan
  • Een driving range en oefenfaciliteiten
  • Een gerieflijk clubhuis met horeca en shop

Greenfeespelers op de 18 holes baan zijn van harte welkom met minimaal handicap 54, reservering via de site kan vanaf 14 dagen van tevoren. Voor de openbare 9 holes par 3 baan (minimaal baanpermissie) en de driving range is reserveren niet nodig. Met een dagkaart kunt u zo veel rondes lopen als u wilt.

Driving range en putting green

  • De drivingrange en achterste putting green zijn tot 21.00 uur verlicht (maandag t/m vrijdag)
  • Zaterdag, Zondag en Feestdagen: 8.30 - 19.00 uur ( 1 april t/m 31 oktober)
  • Zaterdag, Zondag en Feestdagen: 8.30 - 18.00 uur ( 1 november t/m 31 maart)
  • 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten

Bij Golfacademy De Utrechtse kunt u de eerste beginselen maar ook de finesses van de sport onder de knie krijgen. Lessen kunt u bespreken bij de pro's. Ook bestaat er de mogelijkheid om op Golfbaan De Utrechtse een bedrijfsdag op de 18 holes baan te organiseren.

Gezocht: helpende handen

Het bestuur heeft de kennis en ervaring nodig van mensen die zich willen inzetten voor de teamsportdag.

Heb je meegedaan aan de Sportdag 2023 en wil je op de een of andere manier meedenken, -werken of je in ieder geval nuttig maken bij het organiseren van onze sportdag in 2024, dan vinden wij dat natuurlijk al prachtig en mocht je zelf al weten wat je het liefste doet, geef dat dan gelijk aan a.u.b.