Skip to main content

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson op maat


Expeditie Robinson teambuildingsonderdeel van de vernieuwde JenV-Sportdag

De traditionele JenV-sportdag vindt dit jaar plaats op vrijdag 07 juni centraal in Utrecht. Dit jaar kun je niet alleen je favoriete sport beoefenen met je collega’s; geef je ook op voor een DUURZAME JenV-versie van het bekende tv-spel Expeditie Robinson!

JenV Connect en "Denk Doe Duurzaam"

Het bestuur organiseert al jaren de sportdag en heeft de handen ineen geslagen met het team van JenV Connect & het team van "Denk Doe Duurzaam". Dat leidde tot een gevarieerd programma met sporten in de ochtend en het bekende tv-spel in de middag.

Dit jaar wordt bij diverse spelen in Expeditie Robinson de nadruk gelegd op het duurzame aspect. Een maaltijd en feest maken deze bijzondere dag compleet!

Voor het spel kun je je als lid van een zelf samengesteld team opgeven maar je kunt ook de gok wagen en afwachten met welke collega’s jij bij elkaar gezet wordt. Kortom, ga op Expeditie Sportdag! Wie weet wordt jouw team (8-10 personen sterk) wel hét Expeditie Robinsonteam van 2024!

Voor het luttele bedrag van €10 euro ben je een sportieve en gezellige dag onder de pannen. Zelfs het vervoer is gratis, want je mag je bedrijfs-ov-chipkaart gebruiken! Kortom, wat houdt je nog tegen?

Expeditie trofee

Ontdek tijdens de verschillende uitdagende proeven het Robinsongehalte van jullie team. Alles draait hierbij om teambuilding en overlevingsdrang. Survival of the fittest… Gaan jullie de uitdaging aan?

Aan het einde van challenge wordt het ultieme Robinsonteam bekend gemaakt. Zij winnen de prestigieuze Expeditietrofee en natuurlijk eeuwige roem!

Denk
Doe
Duurzaam

Het Rijk werkt aan een duurzame bedrijfsvoering: groen, circulair, sociaal en innovatief. En dat is hard nodig. Diverse voorbeelden van extreme hitte tot hevige watersnood laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem is, maar nu plaatsvindt.