Skip to main content

Franky's Bowling & Lasergame Nieuwegein

Algemene informatie

In 2024 gaan we weer Franky's Bowling in Nieuwegein, voorheen Chandra's Bowling. Er is daar veel veranderd en vernieuwd want het Bowlingcentrum heeft er een Lasergame Arena bij gekregen.

In dit centrum wordt het onderdeel Bowling als teamsport gehouden. De bowling beschikt over 16 vol automatische bowlingbanen voorzien van computerscores. Bowlingschoenen zijn verplicht en mogen kostenloos gebruikt worden.

Naast het bowlen kan (in de pauzes) deelgenomen worden aan een nieuw project: Lasergame!

Sinds 2019

Lasergamen als 2e activiteit naast het bowlen. Onze opzet is om het bowlen af te wisselen met lasergamen. Dus ben je klaar met je serie bowlen, dan ga je in de pauze van het bowlen lasergamen.

Adresgegevens

Franky's Bowling Nieuwegein
Blokhoeve 16
3438 LC Nieuwegein
T: 030-6053551 
W: Franky's Nieuwegein

Na afloop van het bowlen worden alle deelnemers verzocht om naar de centrale locatie van de JenV Sportdag te komen: het Sportcomplex Kampong aan de Laan van Maarschalkerweerd 14 in Utrecht. Daar kan men deelnemen aan het gezamenlijke onderdeel Expeditie Robinson met aansluitend de maaltijd en de feestavond.

 

Denk
Doe
Duurzaam

Het Rijk werkt aan een duurzame bedrijfsvoering: groen, circulair, sociaal en innovatief. En dat is hard nodig. Diverse voorbeelden van extreme hitte tot hevige watersnood laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem is, maar nu plaatsvindt.