Skip to main content

FAQ

Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen over de sport- & speldag. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

De sluitingsdatum voor het inschrijven wordt ieder jaar apart doorgegeven. Dat betekent, dat men in het algemeen tot 2 weken voor de sportdag nog de mogelijkheid heeft, maar vraag dit altijd even na bij je contactpersoon.

Is er geen contactpersoon bekend, stuur dan een mailtje naar de organisatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Krijg ik een vrije dag om deel te nemen?

Omdat de JenV Sport- en Speldag zo’n belangrijke bijdrage levert aan de teambuilding en de kennismaking met collega’s, ondersteunt de departementsleiding dit evenement van harte.

Wie – na overleg met zijn of haar collega’s en leidinggevenden – besluit om te gaan, mag dit doen zonder verdere formaliteiten. Ook mogen deelnemers gebruik maken van de Shuttelkaart om naar de sport- en spellocaties te komen.

samenwerken, verbinden", vertelt Mario. bij het samenstellen van het programma.

Zo staan er dit jaar weer nieuwe workshops op het programma, o.a. yoga, de kracht van ademen en soortgelijke mindfulness workshops – zeg maar 'sport voor de geest'."

Op het programma staat ook een speciale JenV-editie van Expeditie Robinson, in enkele jaren uitgegroeid tot het meest prestigieuze onderdeel van de Sport- en Speldag. "Iedereen kan daar aan meedoen", vertelt Priya Poeran, die de communicatie voor de dag verzorgt. "Ook collega’s die eerder op de dag al aan een van de individuele activiteiten hebben deelgenomen."

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?
Het inschrijfgeld voor deelname aan de Sport- & Speldag is € 10,00 (incl. maaltijd en feestavond)
Ik wil aan meerdere sportonderdelen tegelijk meedoen, kan dat?

Als je aan een teamsport (Hockey, Voetbal, Volleybal) mee doet, ben je in principe tot laat in de middag aan het sporten.
Dan heeft het geen zin om je aan te melden voor een workshop en of clinic.
Maar heb je in de ochtend b.v. opgegeven voor kanoën of b.v. suppen en heb je tot aan Expeditie Robinson nog tijd om mee te doen aan b.v. Boogschieten of Salsa Bachata dan kan je dat wel via de mail doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je voor half drie al uitgespeeld zijn en met je team mee willen doen aan Expeditie Robinson, dan moet je dat op dat moment melden en kunnen we kijken of er nog plaats is.

Bij de andere sportonderdelen bestaat bij de inschrijving al de mogelijk om je van te voren ook al op te geven voor Expeditie Robinson en heb je geen team, geen nood,
wij zorgen voor de indeling (kracht is bij dit onderdeel minder belangrijk dan intelligentie).

Is de Federatie verzekerd voor schade, diefstal en dergelijke?

De leden van het bestuur van de Federatie (=de vereniging waar alle aangesloten Diensten/Onderdelen/Personeelsverenigingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid van deel uit maken) en de overige met de organisatie belaste personen en instanties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, schade of letsel, veroorzaakt tijdens de reis naar, de aanwezigheid bij, de deelname aan en de terugreis van de sport- & speldag en feestavond.
Privé-eigendommen neem je op eigen risico mee.

Neem dus geen waardevolle spullen mee als dat niet nodig is. Iedere deelnemer (ambtenaar) heeft volgens het ARAR zelf de verplichting om zich te verzekeren.

Kan ik mijn inschrijfgeld terugkrijgen?

Als je onverwacht toch niet naar de sport- & speldag kunt komen, heb je geen recht op teruggave van het inschrijfgeld. Dus ook niet bij bijvoorbeeld bij: plotseling overlijden van een familielid of bekende, bruiloft of andere oorzaak.

Bij het vaststellen van de begroting is geen rekening te houden met het wel of niet terug te betalen inschrijfgeld.

Tot hoe laat duurt de sport- en speldag?

De sportonderdelen, workshops & clinics en het gezamenlijke eindspel van de dag "JenV EXpeditie Robinson" eindigen uiterlijk 17.00 uur.

Alle deelnemers verzamelen (ook die van de bowling, de Rijnstroom en Peakz Padel) zich daarna in het restaurant van het clubgebouw van Kampong.
In het restaurant vind de prijsuitreiking plaats en wordt aansluitend de maaltijd uitgeserveerd. De muziek wordt die avond verzorgd door ???????????

De sportag/feestavond eindigt om 22.00 uur waarna iedereen weer huiswaarts keert.

Hoe laat moet ik bij mijn sportonderdeel/workshop e/o clinic aanwezig zijn?

Alle sportonderdelen starten om uiterlijk 09.30 uur. Zorg dat je uiterlijk 09:00 uur op je locatie aanwezig bent. Dat betekent, dat iedereen om 09:15 uur zich aangemeld moet hebben bij de organisatie ter plaatse en daarna op tijd bij het sportonderdeel aanwezig is.

Bijna alle activiteiten vinden plaats of starten vanaf het sportcomplex Kampong. De bowlers en lasergame enthousiasten gaan naar het Bowling & Lasergame centre in Nieuwegein Voor de fietsers (korte afstand tussen 10-30 km, dus recreatief), roeiers en kanoëers geldt dat zij zich eerst melden bij sportcomplex Kampong en daarna lopen ze naar het dichstbijzijnde Botenverhuur Rijnstroom. Daar worden ook de routes uitgedeeld. Allemaal op een paar honderd meter gelegen van sportcomplex Kampong.

De Workshops en Clinics zullen naar alle waarschijnlijkheid iets later starten, maar voor iedereen geldt dat men uiterlijk 09.30 uur aanwezig moet zijn.

Denk
Doe
Duurzaam

Het Rijk werkt aan een duurzame bedrijfsvoering: groen, circulair, sociaal en innovatief. En dat is hard nodig. Diverse voorbeelden van extreme hitte tot hevige watersnood laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem is, maar nu plaatsvindt.